Galop nyt

 

GALOPNYT
 
Det bliver i sandhed en historisk dag på Skandinaviens smukkeste galopbane på lørdag d. 2.maj. For først gang i Klampenborg Galopbanes 110 årige historie skal der løbes væddeløb uden publikum. For os entusiaster, der har glædet os en hel vinter til at komme på græs og se den nyudsprungne skov, er det nedtur, men alt må selvfølgelig vige for sikkerheden.
 
På åbningsdagen har vi endda vores Konge Acapello til start i dagens første løb – absolut ikke noget nemt løb.
Han skal rides af Elione Chaves, idet hans vinder makker Carlos Lopez forbliver i sit hjem i Norge, idet en indrejse til Danmark vil udløse 14 dages karantæne ved tilbagerejsen.
 
Alting har en “første gang” og således også årets traditionelle staldrundgang , der denne gang blev vist på video.
Begge vore heste fik rosende ord med på vejen af træner Olsen. Således sagde han om Noelle, at hun var en smart Hoppe og en god 2 års type. Planen for hende den nærmeste fremtid er, at give hende et hurtig arbejde på græs- ganske kort, nogle få hundrede meter, fra Olsen´s hus (tidligere Møller´s hus) til målstreg. Den daglige grundtræning fortsætter ganske som normalt.
Forventelig kommer hun til start i et af de tidlige 2 års løb i juni/juli og herefter arbejdes der frem mod Produce Stakes d. 25 juli.
Vi glæder os alle til vi igen kan mødes på banen til lidt spil og socialt samvær. Husk i denne specielle tid, at Klampenborg r banen, hvor ” Solen altid skinner”.
Sportslig hilsen
Per Christensen
Formand 
Billedet indeholder sandsynligvis: hest og friluftsliv
 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende