Fikus Simoni

 

Fikus Simoni i prøveløb på Falster
Efter lang ventetid ser det endelig ud til, at vi kan få gang i Fikus Simoni. Han skulle have været i prøveløb for en måned siden, men der er som bekendt løbet meget forurenet vand i åen siden, men nu skulle det være ganske vist. Fikus Simoni starter i prøveløb på Nykøbing F. Travbane næste lørdag den 23. maj med sin træner Henrik Thomsen i sulkyen. Det bliver utrolig spændende, om han kan leve op til de lovende takter, som han har vist i træningen. Han er en stor hest, så han skal stille og roligt i gang, men han har en god indstilling til jobbet og lader ikke gerne nogen slippe forbi.
Jeg minder om, at han er søn af vores tidligere dejlige hoppe Malutka Simoni og dermed lillebror til bl. a. den flotte hingst Boris Simoni, som vandt tidligere i dag i Aarhus.
Med hilsen på afstand
Erik B. Larsen
Formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende