Fikus Simoni

 

Fikus Simoni distanceret efter 2 galopper
Man må sige, at Fikus Simoni brændte et straffespark uden målmand, da han debuterede på Lunden. Allerede inden starten anede man faren, da han hoppede og dansede, som om han havde nerver på over alt det nye.
Han kom dog fejlfrit fra start og fandt plads i ryg på førerhesten, men allerede i første sving kom den første galop og siden en til, og så var den dag ødelagt. Og da der var præmie til alle, hvis man kunne få noteret en tid, så var der ikke noget til Fikus, idet han blev distanceret. En ærgerlig start på karrieren, så der er lidt at arbejde med for træner Henrik Thomsen. Vandt løbet gjorde favoritten Festival of Speed med Steen Juul i tiden 16,7.
Erik B. Larsen
Formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende