Fikus Simoni

 

Flot 3. plads til Fikus Simoni
Efter at have set opvarmningen må jeg indrømme, at jeg ikke havde de store forventninger til dagens start på Nykøbing Falster Travbane. Han hoppede umotiveret under afcantringen, men træner Henrik Thomsen kørte den ene volte og afcantring efter den anden, og det må have båret frugt, for da starten gik, var han from som et lam og tog spids. Det meste af løbet lå han en længde foran de andre i 19-tempo, men nede i opløbssvinget nærmede de andre sig noget, og da han fik hest på siden tænkte jeg, åh nej nu går han stok kold eller hopper. Ingen af delene skete, og han fulgte pænt med, uden at Henrik var efter ham, lige præcis det løb han skulle have for at få en god oplevelse.
Fikus Simoni kom hjem på en flot 3. plads i tiden 19,4 over 2140 m snorestart, præmie 1250 kr. Det var en dejlig oplevelse, som lover godt for fremtiden, når han får lidt mere hår på brystet.
Næste start er en mulighed på Harald Lunds Mindeløbsdag søndag den 19. juli.
Erik B. Larsen
Formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende