Pinocchio H J lever og har det godt

Da jeg var på Falster i dag for at følge først og fremmest Fikus Simoni, men også Blackbird og Eddie, som jo alle blev nr. 2, fik jeg øje på Lilian Uglebjerg, som lejede Pinocchio, efter at vi havde afleveret ham til opdrætteren. Jeg havde rigtig meget lyst til at få bundet en sløjfe på, hvad der var hændt, ligesom vi troede, at han skulle nyde sit otium hos sin opdrætter Henrik Junker. Det viste sig, pga private omstændigheder og derfor ikke længere kunne have Pinocchio, så han tilbød Lilian at leje ham. Hun fik ham opereret i begge forknæ for nydannelser, men efter et par montéstarter, kunne hun godt se, at det ikke var det, der var galt. Han havde simpelthen mistet lysten til væddeløb, men han var stadig den gode Pinocchio, der var glad for at træne. Derfor blev han givet til en pige, som kommer i Lillian’s stald og rider dressur. Så Pinocchio har det godt og lever i bedste velgående i en alder af 13 år på en gård i Odder, hvor han bliver brugt til dressurridning. Folk indenfor den sport tror ikke på, at han har været travhest, så det viser alt om, at han trives med sin pensionisttilværelse.

Pinocchio H J er Stald KTAS mest vindende hest pt. med fantastiske
1.249.530 kr.
Erik B. Larsen
Tidl. Formand for Pinocchio HJ
Billedet indeholder sandsynligvis: hest og friluftsliv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende