Fikus Simoni

 

Fikus Simoni nr. 4 

Det var ikke meget, vi fik set til Fikus Simoni i dag, idet han det meste af løbet befandt sig udenfor skærmen. Det virkede dog ikke prangende i dag, men det er altså også svært at give 20 meter, og det er dem han kommer til at mangle til slut. Det positive er, at han nu for fjerde gang ud af 5 fik penge med hjem til stalden i form af en madpakke til en værdi af 750 kr. i tiden 20,5, som er okay i den tunge bane. Næste gang håber vi, at han kan komme i startvolten eller endnu bedre efter startbilen, som jeg tror vil passe ham allerbedst, idet han virker noget tung i volten. Vi ser frem til næste start.

Formand                                                                                                                                                      Erik B.Larsen               

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende