Fikus Simoni

 

Fikus Simoni uplaceret med galop
Træner Henrik Thomsen var på forhånd optimist omkring Fikus Simonis start i dag på Charlottenlund Travbane og mente, at han kunne løbe 15,5-16 på de 2000 meter. Det var da også optimale forudsætninger med fin bane, spor 2 og ikke mindst Birger Jørgensen i sulkyen.
Og Fikus kom også fint fra start, men kunne ikke tage spidsen fra indvendige Freddy Boy med Jeppe Rask. Her begik Birger efter min mening den fejl at presse på for at få spidsen, hvilket medførte en altødelæggende galop. Det er alt for tidligt at bruge ham så hårdt, og det var bare at sætte sig tilrette i dødens og tage den derfra. Jeg tror egentlig godt, at han kunne have fået en præmie derfra. Men sådan skulle det ikke være, og Fikus sluttede uplaceret i tiden 18,9. Føromtalte Freddy Boy vandt løbet i tiden 15,6.
Næste start kunne være på Nykøbing den 17. sept. som forberedelse til 3-års Mesterskabet på Bornholm den 26. sept., men det styrer træneren.
Erik B. Larsen
Formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende