Stald KTAS nyt

 

Mindre god dag for Stald KTAS på Lunden:
Blackbird var den eneste som vi kan være tilfreds med. Blev nr. 5 og tjente 1.000 kr.
Fiftyshadesof Sisu skuffede igen med at galoperer, denne gang
kom galoppen i trængt situation.
Fikus Simoni syg på dagen
Det skulle have været oprejsningens dag ovenpå den skuffende galop sidste gang. Har siden fået at vide, at han sidste gang simpelthen blev for hidsig, så han var umulig at bakke selv for en rutineret kusk som Birger Jørgensen. Så han havde fået genvalg til dagens opgave, som på forhånd så fornuftig ud. Desværre var han slet ikke oplagt på dagen, havnede i dødens og gik egentlig fint nok, men på vej ind i opløbssvinget, var der totalt udsolgt, og han dalede ned igennem feltet og kom i mål på stive stolper som sidste hest i tiden 19,8. Han havde alt for høj puls, da han kom ind, og fik straks som forebyggende sulfa mod forkølelse, men træner Henrik Thomsen har mistanke om, at det kan være vokseværk, og så skal han have en pause. Det vil de nærmeste dage vise, og jeg vender tilbage, når jeg har fået besked fra Henrik.
Erik B. Larsen
Formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende