Acapello

Klampenborg den 10. oktober.
Vi fik afviklet Stald KTAS 30-års jubilæumsløb, der blev en tæt affære, der endte med en sejr til Brian Wilson trænede Royal Zem.
Hofjuveler Hertz Ærespræmie løb blev lige så hård en opgave for de 3 årige som forventet ….ingen 3 åringer mellem de fem første !!
Acapello kom slet ikke med ind i løbet – var ikke så heldig med jockey der slet ikke fulgte oplæg…. jeg plejer ikke at kommenter den slags🤨, men når ordre at hesten skal med frem og han må gerne “bruges” for ellers laver han ikke noget, så skal han ikke være sidst i feltet.
Acapello var overhovedet!!!! ikke “brugt” efter løbet, han er en snu rad der ikke bestiller noget hvis ikke han er med i forreste geled og får besked med “ettallet”😜 at nu er det alvor og afgang………så han synes det var en hyggelig dag i solskin på græsset 🤪🏇.
Men han skylder jo ikke noget i 2020 – har indløbet ca. 100.000 kr. og er frisk / sund. Nu får han en velfortjent ferie og masser af omsorg incl 🥕🥕.
Vi prøver at samles ved Træner Olsen når sæson er slut, så medlemmerne kan hilse på vores to heste Noelle og Acapello (info senere).
Lidt stemning fra før og efter løb i dag.
Go weekend til alle.
Med venlig hilsen.
Karsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende