Blackbird på velfortjent vinterferie

 

Blackbird på velfortjent vinterferie:
I år har Blackbird været i sit livs topform, hun har startet 16 gange og har været i pengene i alle starter undtaget et løb hvor der var galop. Noget der ellers aldrig sker da hun er super travsikker. Årets sejr kom på Nykøbing Falster travbane hvor hun oven i købet satte banerekord for ældre hopper. (12,5)
Vi har haft en super hest i år som har været ret uheldig løbsmæssig. Dårlige startspor og det berømte hul som er udeblevet. Blackbird er jo desværre afhængig af en ryg for at hun til slut kan give den giftige turbospurgt og når tingene så ikke flasker sig kan hun ikke udnytte sin kapacitet fuldt ud. Men på trods af ikke så meget racing luck har hun præsteret fremragende i år.
Fakta:
Start 16 gange i år
Indløbet 52133,- kr
Sejrprocent 15% plads 53%
Hun har i år: 1 første plads 2 anden pladser 5 tredje pladser og resten er inden for præmierækken.
Efter sin velfortjente vinterferie glæder vi os til en ny sæson.
Der ligger helt sikkert mange oplevelser og venter på medlemmerne.
Formand
Tine Bech
Billedet indeholder sandsynligvis: friluftsliv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende