Fiftyshadesof Sisu

 

Fifty fin i Flemming Debut!
Det var med stor spænding vi satte os til tv’et idag, og skulle se FS i sin første start for Ålborg Træner Flemming Jensen.
FS havde fået et kedeligt spor 8 over de 1640m autostart på Skive Trav.
Flemming tog en mellemstart, hvor han kørte lidt med, uden at fyre for fuldt. Det blev til 3 spor de første 350m, derefter perfekt andet par udvendig, som siden skulle blive til dødens efter 500m som blev afviklet i lav 14 fart.
Darwin ICE med Bent Svendsen var kommet til spids, og han kørte de første 1000m i 14.0 og her så FS stadig stærkt ud, udvendig på. Rundt sidste sving koblede FS greb på den indvendige, men klinet i ryg sad Birger Jørgensen med storfavoritten, som ved indgangen til opløbet kunne trække sin hest ud til angreb. Ned gennem det lige, lignede det en top 3 placering til FS, men med ca 75m til mål, ebbede kræfterne ud, og FS kom i mål, SOM EN MEGET GODKENDT, 4 hest i tiden 1.14.4 og de 1640m auto.
Præmie 1100kr
Så bestemt en positiv indsats, og vi kan nu med spænding se frem, imod næste start.
Formand
Kasper Nielsen
se løbet:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende