Fikus Simoni

 

Fikus Simoni tilbage på træningsbanen
Det var en glædelig melding, jeg fik af træner Henrik Thomsen forleden morgen. Fikus Simoni er kommet sig over sin skade, hvor han havde slået en flig af højre bagben, dog ikke værre end det er vokset sammen af sig selv og ikke får indflydelse på hans karriere. Samtidig har han benyttet pausen til at vokse færdig, så han nu er mere klar til strabadserne. Han er i hvert fald begyndt træningen igen og er formentlig startklar om et par måneder, om alt går vel. Selvom vi måske godt ville have startet op på Falster, så ser han ingen grund til at vente til 8. april, hvor Falster starter sæsonen. Derfor kan det være, at første start efter pausen bliver på Lunden.
Dejlig lille julegave at have ham frisk igen, hans humør er højt, og han er klar.
Glædelig jul og Godt Nytår til alle fra Fikus og tak til træner Henrik Thomsen og hans personale for jeres arbejde med ham.
Vi glæder os til gode oplevelser i 2021.
Erik B. Larsen
Formand
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende