Warning: The magic method Hugeit_Slider::__sleep() must have public visibility in /customers/0/2/e/staldktas.dk/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 262 Warning: The magic method Hugeit_Slider::__wakeup() must have public visibility in /customers/0/2/e/staldktas.dk/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 264 Galop nyt

Galop nyt

 

Dejlig formiddag på Klampenborg – måtte lige se om vores to Galop repræsentanter var kommet godt ind i 2021 😊🏇.
Begge var på banen …. og de har ikke fyret alt krudtet af den 31 🥳, de er MEGET friske (heldigvis) og kan næsten ikke vendte med at der bliver trykket mere på “speederen” ….. Matilde og Christel havde rigeligt at se til i dag 🤣🤣👍.
Lidt stemnings billeder fra dagens besøg.
Vi kan næsten ikke vente til sæson start 🏇🙏👏.
Venlig hilsen
Per og Karsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende