Fikus Simoni lige på trapperne

Jeg talte med træner Henrik Thomsen her til morgen, og han kunne fortælle, at Fikus Simoni træner rigtig godt. Han virker godt sammenvokset nu og er blevet en stor hest. Når dyrlæge Henrik Poulsen alligevel kommer forbi, vil han lige få ham checket op, og så er planen ellers at køre et hurtigarbejde med ham i næste uge og derefter finde et passende løb til ham, sandsynligvis på Lunden. Det kræver selvfølgelig, at alt fungerer, som det skal, og at vejret ikke spiller os et pus. Vi går ikke efter at vinde første gang ude, men at køre et pænt løb, og så lade ham gå de sidste 3-400 meter. Men vi skal jo heller vente på de andre, hvis muligheden byder sig.
Vi er jo inde i derbysæsonen nu, og planerne bliver foreløbig lagt herefter. Så må vi krydse fingre for, at vi når frem til målet, men det må tiden vise.
Erik B. Larsen
Formand
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende