Warning: The magic method Hugeit_Slider::__sleep() must have public visibility in /customers/0/2/e/staldktas.dk/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 262 Warning: The magic method Hugeit_Slider::__wakeup() must have public visibility in /customers/0/2/e/staldktas.dk/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 264 Fikus Simoni

Fikus Simoni

 

Fikus Simoni diskvalificeret for galop
Man havde glædet sig i lang tid til at se Fikus Simoni, men desværre havde han ikke tænkt sig at løbe væddeløb i dag. Det blev galop kort efter start og igen præcis samme sted en omgang senere, og så var den dag ødelagt. Utroligt skuffende med tanke på, at vi har ventet længe på hans come back. Nu skal vi ikke drage forhastede konklusioner, men jeg skal have en snak med træner Henrik Thomsen, og så må vi se, hvad han siger, og hvad Birger Jørgensen har meldt tilbage.
Erik B. Larsen
Formand
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende