Warning: The magic method Hugeit_Slider::__sleep() must have public visibility in /customers/0/2/e/staldktas.dk/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 262 Warning: The magic method Hugeit_Slider::__wakeup() must have public visibility in /customers/0/2/e/staldktas.dk/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 264 Fikus Simoni

Fikus Simoni

 

Fikus Simoni nr. 3 i fejlfrit løb
Det var med alt krydset og hjertet oppe i halsen, at jeg satte mig til at se Fikus Simoni i dag. Han så godt ud i afcantringen, og Birger havde valgt at lægge et par boots på i håb om et fejlfrit løb. Og lad os bare sige med det samme, det blev et fejlfrit løb, men hele løbet måtte han trave i dødens på favoritten America Style med Axel Jacobsen. Der var lige en enkelt sekvens før dommertårnet inden udgangen på sidste omgang, hvor det var lidt på nåle, som man siger, men i det store og hele gik han et flot løb og kom hjem i ny rekord 18.1 over de 2020 meter snore, præmie 2150 kr., uden at være sluppet. Det vigtigste var at gå fejlfri.
For mig at se indeholder han kæmpe kræfter og skal bare stabiliseres, så vi kan begynde at lette ham i balancen, så skal I bare se. Men foreløbig var det et fint skridt på vejen, og vi ser frem mod næste start.
Erik B. Larsen
Formand
se løbet her:
SPORTECH.WEBSTREAM.DK
Player

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende