Blackbird

 

Blackbird fortsætter i dansk travsport
Efter en flot løbskarriere navnlig under Stald KTAS fortsætter Blackbird nu i travsporten som følhoppe. Hun er i dag onsdag solgt og debuterer i avlen her til foråret, meddeler Carsten Bundgaard, som har formidlet handlen i mellem Stald KTAS og køberen.
”Blackbirds første partner i avlen bliver hingsten Friction, siger Carsten Bundgaard. Friction er søn af Hambletonian vinderen Scarlet Knight, og har en super moderlinje, akkurat som Blackbird, oplyser Carsten Bundgaard.
Blackbiird har samme mor som bl.a. derbyvinderen Leviti, men også andre fremtrædende navne i dansk travsport, påpeger Carsten.
”Jeg talte med Ken Ecce her til middag, som jo har trænet Blackbird. Han siger han gerne vil investere i et afkom med Blackbird som mor, fortæller Carsten.
Blackbird nåede at vinde ni løb og 278.087 korner. Hun går til sit nye hjem så snart Ken Ecce og Carsten Bundgaard finder en transport, som kan bringe hende hjem til løberen, som bor i Nordjylland, hvor han har tre avlshingste. Friction, Yield Boko og Classic Grand Cru.
citat Carsten Bundgaard
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende