Fikus Simoni

 

Fikus Simoni en flot nr. 2
Helt efter planen blev Fikus taget roligt fra start, og han fik lov til at trave sig ind bagerst i feltet. Ud på sidste omgang blev han trukket ud til angreb og bevægede sig stille og roligt fremad. Men netop som han er ved at komme op i fart, trækker Axel Jakobsen America Style alt for sent ud. Det bevirkede, at Birger Jørgensen måtte tage temmelig brat op i ham, og det var kun sublim kusketeknik, der reddede ham fra en galop. Han brugte vel de næste 200 meter på at komme op i fart igen, og der var Anders F. stukket af med den senere vinder Fire World. Fikus slutter 10 meter efter som anden i tiden 18.0 og en præmie på 4250 kr. til medlemmerne og havren. Jeg er overbevist om, at Fikus havde vundet uden den forstyrrelse på rejsen, og er fortrøstningsfuld med hensyn til fremtiden. Hvis han får et par løb mere i samme stil, så kan vi begynde at lette ham og dermed forhåbentlig få forløst hans potentiale.
Rigtig god pinse til alle.
Erik B. Larsen
Formand
Stolt formand fortæller om Fikus Simoni
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende