Fikus Simoni

 

 

Fikus Simoni nr. 6 i ny rekord
Fikus kom godt fra start fra sit inderspor og lå vel til at få vinderhullet, men så var der kørsel i sporene, og han havnede i fjerde indvendigt. Så han var godt pakket ind, og først på bagerste langside kom han ud i andet spor, da Henrik dygtigt flyttede med ud, idet de udvendige angreb. Ind i opløbet blev der så plads til angreb, og han nåede lige akkurat 6. pladsen til en smörgås platta til 5000 sv.kr. ovenikøbet i ny rekord 16,2.
Jeg synes det var et rigtig godt løb, han fik indenbords der, fordi det gavner hans udvikling til næste gang. Han er efterhånden ved at blive stabil, og Henrik havde også til i dag justeret udstyret, og det faldt godt ud.
Har lige talt med Henrik, som var meget tilfreds med hans, altså hestens, indsats. Han kunne mærke, at han kunne have taget spids, og så havde han vundet, mener han. Men han havde besluttet at køre på sikkerhed i starten, og så blev det sådan. Han kunne også have gået ud i dødens og været med fremme derfra, men hesten skulle have en god oplevelse. Han har ikke taget skade af det løb, så vi finder et løb i nær fremtid, gerne i Sverige, hvor præmierne trods alt er noget højere.
Erik B. Larsen
Formand
Kan være et billede af en eller flere personer, hest og udendørs
Foto Tina Dons

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende