Fikus Simoni

Fikus Simoni til start i Nykøbing F. søndag den 11. juli
Vi har hele tiden haft sigtet indstillet på at stille til start på årets store dag på Falster, dagen for Harald Lunds Mindeløb til ære for vores første træner. Det sker i dagens 5. løb med startspor 4 over 2140 meter autostart med Birger Jørgensen i sulkyen. Der er gode 10000 kr i 1. præmie, og jeg har sjældent følt mig mere optimistisk. Eneste spørgsmål er, hvad kan nr. 1 Corleone N med dygtige Nicklas Korfitsen? Ellers siger jeg bare, Fikus Simoni vinder simpelthen det løb med smør på halen!
Jeg kan kun opfordre medlemmerne til at komme ned på den dejlige bane i Nykøbing F. og nyde vores 3 heste og ikke mindst den gode stemning, der altid er på mindeløbsdagen. Og vejret ser ud til at blive perfekt.
Vel mødt!
Erik B. Larsen
Formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende