Funny Boy

Funny Boy med i Sprintmesteren en kæmpe præstation i sig selv.. han var ikke tippet de store chancer for overhovedet at få en præmie med hjem i det mega hårde selskab, faktisk stod han nærmest til helt at falde igennem. Men med super kørsel og en fantastisk præstation af Funny hvis ben gik som trommestikker, lykkes det at komme ind på en 5 plads, men kun lige slået med et mulehår. Jeg må sige at her blev jeg stolt, vi har haft ham et par måneder nu, han har løbet 4 gange for os og på nær en ærgerlig galop har han gået super. Denne præstation i dag overgik virkelig mine forventninger han løb mod heste med rigtig mange penge på kontoen… men han var med på toppen med de bedste.
5. Plads præmer 7500,- kr. Løb 11,8 over 1600 M.
Se løbet det er en stor fornøjelse at se ham❤️🐴
Formand
Tine Bech🐴🐴

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende