Fikus Simoni

Fikus tilbage med galopskoene
Iflg. kommentatorerne fra Fasttrack så Fikus bragende godt ud i opvarmningen, men så satte regnen ind. Jeg skal ikke kunne sige, om det var det, der gjorde udfaldet, men han fejlede, som jeg så det, rimelig umotiveret, efter at være havnet i fjerde par indvendigt. Og ja, så var den dag ødelagt. Det er selvfølgelig skuffende, når man har skruet sig op til en god præstation. Men sådan er travsport, og det er kun at se frem mod næste start på Jägersro den 4. september, hvis ellers der ikke er andet galt. Jeg ønsker alle en god derbyweekend.
se løbet her:
Erik B. Larsen
Formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende