Fikus Simoni

Fikus Simoni til de evige græsmarker 

Det er trist at skulle meddele, at vi igår har mistet Fikus Simoni, da han desværre blev ramt af akut tarmslyng og måtte aflives. Heldigvis var dyrlæge Berner Olsen i området og kunne tilkaldes med kort varsel. Han kunne hurtigt se, at der ikke var andre muligheder.

Fikus var en dejlig hest, som blev passet og plejet efter alle kunstens regler af træner Henrik Thomsen og hans personale, ridetrænet af Tina Dons og spændt for af Solveig. Alle skal have en stor tak for jeres omsorg for Fikus, som jo desværre fik en alt for kort karriere som travhest.

Han blev kun 4 år, startede 19 gange med 1 sejr, 3 anden- og 3 tredjepladser, rekorder 18.0m, 13.5ak og 16.2am, og præmiesum 52846 kr. Sin rekord satte han i sin sidste start, som han havde vundet, hvis ikke han løb skævt med hovedet. Han blev bare bedre og bedre og var godt i gang med at indfri de forventninger, jeg havde til ham, selvom der var visse skeptikere på et tidspunkt.

Nu er vi slået hjem og må starte forfra, men sådan er det med levende dyr. Vi skal nu ud på markedet og finde en ny hest, gerne en næsten startklar 2-3 åring, men de hænger ikke på træerne til de penge, vi kan give. Arbejdet med at finde en ny vil blive gjort grundigt uden hastværk, men skulle den rigtige dukke op, så slår vi selvfølgelig til. Nu skal vi til Bornholm, og der vil helt sikkert blive snakket om, hvad vi gør og hvem ved, måske vi kan finde et godt emne hos de dygtige bornholmske opdrættere.

Bemærk ingen ekstra udgifter på den nye hest. Alle beholder deres andelsbeviser.
Fikus Simoni var forsikret.

 

Rigtig god week-end og lad os krydse fingre for, at Don Anton og Funny Boy kan give os et plaster på såret.

Erik B. Larsen

Formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende