Fikus Simoni afløser

Afløser for Fikus Simoni fundet
Det er med stor glæde, at vi kan præsentere HYDE PARK for medlemmerne. Hyde Park er en 2-årig hingst efter den nye Muscle Hill-hingst i dansk travsport, Michael’s Turn og Nemcova efter franske Sebrazac. Og Nemcova er også mor til Coutinho, som vi forsøgte at leje for år tilbage. Et stort talent hos Thomas Fischer, som siden blev solgt til Jylland, men desværre senere måtte aflives. Vi har været så heldige at få lov til at leje hesten af Mikkel Hove med forkøbsret foreløbig til og med 5-års sæsonen, hvorefter aftalen kan forlænges. Vi er utrolig glade for denne mulighed for igen at have en hest med i de danske årgangsløb. Den er meldt i alt, men heldigvis ved hesten ikke, at forventningerne er store, og vi håber den kan give os nogle store oplevelser sammen.
Bemærk ingen ekstra udgifter for medlemmerne.
Alle beholder deres andelsnummer som de havde på Fikus Simoni
Hyde Park har hidtil været i træning hos Michael Lønborg, har gjort 4 starter med 1 sejr og 1 andenplads og tjent 21250 kr.
Overdragelsen finder sted på Charlottenlund Travbane fredag den 5. november, hvor Hyde Park påtænkes at starte i enten Opdrætningsløb eller Consolation. Og det bliver på delt basis, dvs. alle indtægter og udgifter deles mellem ejer og lejer. Det bliver altså muligt allerede her at opleve Hyde Park i et årgangsløb. Herefter står træner Henrik Thomsen klar med en ledig plads i transporten. Så kan vi ikke få en mere forrygende start på vores nye eventyr. Kom ud og vær med til at tage vores nye hest i nærmere øjesyn.
Erik B. Larsen
Formand
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende