Stald KTAS nyt

Stald KTAS nyt:
Noelle Info.
Noelle er taget på vinterferie November/December og Januar ikke i Dubai , men hos Sandie Kjær ( Healthy Horse ) i Skibby , Hornsherred . Sandie Kjær er blevet valgt fordi hun giver flere muligheder for individuel og understøttende behandling under opholdet.
Blandt andet : Spa, aquatræning, vibrationsgulv, massage m.m. og selvfølgelig folde med frisk luft.
Et gammelt ordsprog siger ” Forandring fryder” og det gælder vist både mennesker og dyr.
Aftalen er sket i forståelse med træner Bent Olsen, til hvis træningsetablissement hun efter planen returnere efter endt ophold.
Meningen med vinteropholdet er selvfølgelig at forberede hende fysisk og mentalt til næste sæson.
Medlemmerne ønsker Hestevelfærd , derfor denne glædelige aftale med Sandie Kjær.
Det overvejes i øjeblikket, om vi i løbet af opholdet kan lave en fælles besigtigelsestur med bus.
Herom senere.
Per Christensen
Formand
Hyde Park til start i Opdrætningsløb Consolation
Som annonceret starter vores nye hest Hyde Park på fredag den 5. november i Opdrætningsløb Consolation på Charlottenlund Travbane. Det sker i dagens 2. løb kl. 16.07 fra startspor 11 med sin nuværende træner Michael Lønborg i sulkyen. Der er gode 25000 kr. i 1. præmie. Udgifter og indtægter deles mellem nuværende ejer Mikkel Hove og Stald KTAS. Efter løbet overdrages hesten til træner Henrik Thomsen.
Det bliver utrolig spændende at følge Hyde Park på nærmeste hold. Jeg synes, vi skal betragte løbet som et fremvisningsløb og håber, at han går et godt løb, som giver løfter om en masse oplevelser fremover. Han kan vel ligeså godt vinde som nogen af de andre, men det er klart, at startsporet trækker ned i den forbindelse. Kom ud og se vores nye hest og få en god start på week-enden.
Formand
Erik B. Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende