Hyde Park

Flot start for Hyde Park
Det var med stor spænding, at vi skulle følge vores nye hest, Hyde Park, i sit første løb for os, og så i Opdrætningsløb Consolation. Fra det svære startspor 11 fik Michael Lønborg styret ham godt igennem og landede i 2. par udvendigt, men det varede desværre kort, fordi så kørte den foranliggende favorit og senere vinder Hjalmar N til spids, og så blev det dødens. Med en omgang tilbage hoppede vinderhullets Hambo, og så kunne Lønborg smart trække ned bag den førende. Det holdt hele vejen hjem uden chance for at nå vinderen. Hyde Park gik et flot løb til en 2. plads i ny rekord 18.2 og gode 12500 kr. til deling mellem ejer og lejer.
En meget tilfredsstillende start, og vi glæder os til fortsættelsen. Måske pakker vi ham sammen for vinteren, det snakker vi med den nye træner Henrik Thomsen om.
Dagen sluttede med 4 nye medlemmer.
se løbet her:
Erik B. Larsen
Formand
Kan være et billede af hest og udendørs
Foto Jan Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende