Acapello

 

Acapello er faldet rigtig godt til. Han trives og har spist alt sin mad allerede fra første dagen 🐎
Han går på fold hver dag, dog alene da jeg helst vil undgå spark med mere. Han går nogle dage lidt på walker, sammen med nogle af de andre heste, for at der lige sker lidt action i hans hverdag. Men han nyder virkelig hverdagen og er en virkelig sød og fornuftig hest at arbejde med ☺️ Han har taget godt på, så der bliver masser at arbejde med når vi går rigtig i gang 1. januar.
Patrick og Alexandra havde sørget for nye sko til ham, så han har kun haft besøg af dyrlæge med vaccine for influenza og så vaccinerer vi alle vores heste mod herpes, for at prøve og undgå for meget sygdom.
Han får forsat gastrogard for mavesår og så sidst i dec eller først i januar behandler vi ham i korsleddet, så han kan komme i gang uden at have ondt i ryggen.
Christel har været og besøge ham, også andre fra Stald KTAS har været forbi og det er rigtig hyggeligt med lidt besøg i stalden. Alle er velkomne her ☺️
Ellers sker der ikke så meget mere lige nu med Acapello, men han har det godt og vi glæder os til at komme i gang med træningen i det nye år 🐎
Bedste hilsner fra Rikke
Kan være et billede af 1 person, står og hest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende