Warning: The magic method Hugeit_Slider::__sleep() must have public visibility in /customers/0/2/e/staldktas.dk/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 262 Warning: The magic method Hugeit_Slider::__wakeup() must have public visibility in /customers/0/2/e/staldktas.dk/httpd.www/wp-content/plugins/slider-image/slider.php on line 264 Hyde Park

Hyde Park

 

Hyde Park i årets sidste start 

Det var et skal/skal ikke, da vi meldte Hyde Park til start i Odense på fredag den 26. november. Hans tidligere træner Michael Lønborg har fortalt Henrik Thomsen, at han ikke er nogen ørn i træningen, men at han tager sig sammen i løb og giver sig fuldt ud. Derfor syntes jeg ,at det var en god idé, at Henrik fik chancen for at lære ham at kende i en løbssituation, så han har en idé om, hvordan træningen skal gribes an frem mod næste sæson. Samtidig er han begyndt at vokse, så det er meget passende, at han får ferie efter løbet. Det er et rent 2-års løb med 10000 kr. til vinderen. Løbet er dagens 3. løb ca. kl. 16.25, og han har fået startspor 1. Det er svært at bedømme de andre, ja og ham selv for den sags skyld, men et ønskescenarie er nok, at han rammer vinderhullet og derfra bliver trukket med hjem til en god præmie, for vinde tror jeg næppe denne gang. Vi skal først og fremmest lære ham at kende og tjene lidt penge til turen. 

Erik B. Larsen

Formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende