Hyde Park

 

 

Stald KTAS ser ud til at have fået en fin hest i den 2-årige Michael’s Turn-søn, Hyde Park, der fredag vandt en let sejr på Fyens Væddeløbsbane i sin første start for sin nye træner Henrik Thomsen

Hyde Park med Henrik Thomsen vinder foran Hella Bork. Gorm Foto

Et felt af fine 2-åringer mødtes i 2-åringernes Efterårs serie på Fyens Væddeløbsbane fredag eftermiddag.

Efter sin sejr i Opdrætningsløb Consolation var Hjalmar N med Rene Kjær favorit, men da den løb ud i galop i føring i første sving, kom Hyde Park med Henrik Thomsen til at sidde på løbet til målstregen var passeret.

Hyde Park, der er fra anden årgang efter Muscle Hill-sønnen Michael’s Turn, sejrede sikkert i 1.16.1a/1640 m og med førstepræmien på 10.000 kroner går Hyde Park nu på vinterferie med en samlet indtjening på 43.750 kroner.

Gennem årene har Danmarks største andelsstald, Stald KTAS haft mange fine heste – bare tænk på heste som Apapmand, Pinocchio HJ, Akaski, Rising Shadow, Online KTAS, Why Shadow m.fl.

Stald KTAS blev oprettet i 1990 og konceptet for at være medlem – og ”medejer – af en hest er fortsat 20 kroner om måneden.

-Hver af de travheste, der indgår i Stald KTAS er opdelt i 500 parter, fortæller staldens initiativtager, ildsjæl og daglige leder, Bent Rejkjær.

Hyde Park med Henrik Thomsen. Foto Gorm Foto

Den nyeste hest i Stald KTAS er fredagens vinder 2-årige Hyde Park, som man sikrede sig for nogle uger siden.

-Vi havde det uheld af Fikus Simoni døde, og vi skulle så finde en ny hest, fortæller Bent Rejkjær.

-Efter en annonce på travservice fik jeg ikke færre end 23 heste tilbudt. Hver og en blev nøje vurderet sammen med formanden for ”Stald Fikus Simoni”, Erik Bønning Larsen, og vi endte med at koncentrere os om tre heste – heraf var Hyde Park den ene, og den syntes Erik bedst om, siger Bent Rejkjær videre.

-Hyde Park fik vi tilbud at købe eller leje, og vi valgte at leje hesten af ejeren, Rengøringsservice Danmark.

-Aftalen blev underskrevet hos Mikkel Hove i hans firmadomicil i Glostrup, og vi havde en god og interessant snak med Mikkel Hove, der fortalte om sin indgang til travsporten og om sit livsværk, Rengøringservice Danmark.

-Både Erik og jeg var meget glade for, at vi kunne leje så fin en hest som Hyde Park af Mikkel Hove, og vi spurgte hvorfor det egentlig var, at han ville leje hesten ud.

Svaret glædede os meget:

-Mikel Hove sagde nemlig : Det er sådan nogle andelsstalde som Stald KTAS, der skal være med til hele tiden at få nye mennesker interesseret i travsporten, så det ikke ender som en amatørsport i Danmark.

-Det var et svar, der varmede, siger Bent Rejkjær.

Stald KTAS har pt følgende travheste:

Hyde Park og Diana Doc – hos Henrik Thomsen

Funny Boy – hos Ken Ecce

Don Anton – hos Axel Jacobsen

Hyben Bakkely – hos Rene Jonassen.

Desuden har Stald KTAS to galopheste, Acapello og Noelle.

Kilde: Travservice

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende