Hyde Park

 

Hyde Park ved at være klar
Jeg havde for et øjeblik siden træner Henrik Thomsen i telefonen, og han var en glad mand. Hyde Park har reageret godt på kastrationen. Han er glad og hygger sig i folden med de andre, og han kommer bare, når der bliver kaldt på ham. Så er han klar til at træne. Og træningen forløber helt efter planen. Det er en fornøjelse at arbejde med ham, siger Henrik. Foreløbig regner han med at tage ham ud i et rutineløb næste lørdag, og så skulle han være klar til et løb enten i Odense eller på Jägersro i slutningen af marts. Nu begynder det for alvor at blive spændende i en sæson, hvor årgangsløbene er målet. Vi håber på en masse gode oplevelser. Det trænger vi til. Men når vejret er som i dag, så begynder det at sitre i næseborene, ikke?
Erik B. Larsen
Formand
Kan være et billede af 1 person, hest og udendørs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende