Hyde Park

 

Hyde Park foran sin ilddåb
Det har hele tiden været vores ønske, at Hyde Park skulle være med i årgangsløbene, så vi igen kan få de oplevelser, der er forbundet med det. Her kommer så den første opgave, Grand Circle 3-års Championat, som køres på torsdag den 16. juni på Fyens Væddeløbsbane i Odense. I første omgang gælder det kvalifikationsløbene til finalen , som køres fredag den 1. juli samme sted. Jeg har netop talt med træner Henrik Thomsen, som kørte et hurtigarbejde med ham i går mandag, og han var godt tilfreds med ham. Der står i propositionerne, at der går 10 heste til finalen, og da der er 4 løb, må det være de to bedste i hvert løb plus de to bedste 3’ere. Og så plejer der at komme to heste med fra pointberegningen. Der er ingen tvivl om, at det bliver svært at komme i finalen, men trøstløbet vil også være fint. Hyde Park har trukket det kedelige spor 8, yderst på vingen, men har til gengæld fået et af Danmarks største kusketalenter i vognen, Nicklas Korfitsen, som normalt er jockey hos Bo Westergaard. Løbet er dagens 3. løb kl. 17.36, og der er 15000 kr. i førstepræmie. Det bliver svært at slå f.eks. Hurricane fra Paul Hagoort’s træningskvarter med dygtige Robin Bakker i sulkyen, den er nr. 1 i pointberegningen. Desuden er der gode heste som Hit the Road Jack og Happyrun Cloc, men vi gør et forsøg, og det skal køres først. Følg også vores anden hest i Hoppekvalifikationen, Hyben Bakkely, som starter i 6. løb kl. 18.34. Løbene kan følges på derby25.dk. God fornøjelse.
Erik B. Larsen
Formand
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende