Hyde Park

 

Hyde Park i 3-års Grand Circle Consolation
På fredag den 1. Juli starter Hyde Park i 3-års Grand Circle Consolation i Odense med en 1. præmie på 25000 kr. Igen får han superkusken Nicklas Korfitsen i sulkyen, som nok skal vide at få ham fra start fra det svære spor 7, ligesom han gjorde i prøven fra spor 8. Hyde Park er endda tippet vinder i baneprogrammet, og han skal da også ret beset være en god chance. Denne gang skal Nicklas nok ikke afgive spidsen, med mindre han kan se en fordel i en bytter, som man siger. Løbet er dagens 2. løb kl. 16.07, så man kan stadig følge med i det spændende Tour de France på dansk grund. Vi håber på et godt resultat, og så er planen, at næste store opgave bliver Jydsk 3-års Grand Prix, hvor der køres prøver den 29. juli, men mon ikke træner Henrik Thomsen kan finde et løb inden, måske på Harald Lunds Mindeløbsdag på Falster den 10. juli. Held og lykke til os på fredag.
Erik B. Larsen
Formand
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende