Acapello & LET’S GO FILIP

Til andelshaverne på AcapelloVi må nu desværre konstatere endeligt at Acapello måske ikke kommer til at løbe væddeløb igen.Med genoptræning er udsigterne 1 år og så ved man ikke om skaden kommer igen.Vi vil på ingen måde gamble, og han har fortjent et godt liv, efter løbskarrieren.Det var en stor fornøjelse at se hvordan Rikke og Nicolaj fik ham rejst igen, og efter et problemfyldt 2021 fik ham fit og glad igen, ovenikøbet med sejren i hans næstsidste løb, hvor han nåede at vise, at han stadig kunne løbe stærkt.

Medlemmerne har fortrinsret til at købe Acapello som vil være den fantastiske Ride/Skovturshest.Acapello er meget omgængelig hest og kan rides af alle og har en udstråling som ingen anden.

Vi har pt. et bud p�� 10.000 kr så har du interesse i at købe Acapello så send et bud til bent@staldktas.dk vi har sat deadline til søndag kl.12.00.

Ny galophest fra øverste hylde  

Vi har jo godt vidst, hvor det her kunne ende, og har derfor arbejdet på højtryk for at finde ud af hvad vi nu gør.

Der har været flere scenarier i spil, men til sidst var vi ikke i tvivl og vi har overtaget den 2 årige hingst Let’s Go Filip fra opdrætterparret Karen Grethe og Poul Erik Jensen fra Nordjylland.

Let’s Go Filip har en fin afstamning og vi beholder selvfølgelig Rikke Bonde som træner, Rikke og Nicolaj har været meget behjælpelige, med at finde frem til vores nye hest.

Let’s Go Filip er tilmeldt Dansk, Svensk og Norsk Derby, Dansk 2000 Guineas og St.Leger i 2023.

Her i 2022 er han tilmeldt Vinterfavoritternes ærespræmie midt i Oktober, men skal selvfølgelig bruge 2022 på at lære gamet, med debut sandsynligvis i September.

Alle beholder deres andelsnummer fra Acapello.

Nyt andelsbevis udsendes i næste måned.

Bemærk ingen ekstraudgifter til medlemmerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende