Acapello

 

 

Acapello
Det er meget vigtig for Stald KTAS med dyrevelfærd også når en hest har for ladt Stald KTAS med en skade:
Vi havde en dejlig tur til JVB, hvor vi fik en hyggelig snak med Rikke og Nikolaj inden vi drog af med Acapello, der opførte sig eksemplarisk. Efter en 2-timers køretur i den lille hestetrailer igennem uvejret landede vi på hans ny bopæl på rideetablissementet i Sdr. Felding, hvor han straks følte sig hjemme. Det blev desværre kun til et enkelt billede, som jeg vedhæfter.
Du skal have tak for din indsats i forbindelse med gennemførelsen af handelen og samtidigt vil vi gerne udtrykke vores glæde over de mange positive tilkendegivelser, som andelshaverne er fremkommet med overfor Acapello.
Vi vil fremadrettet give Acapello den tid og omsorg, han har brug for så han kan få en værdig pensionisttilværelse som ride-/skovturshest.
Hilsen
Merete og familie
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende