Stald KTAS nyt

 

 

Så kom forløsningen for Hyde Park

Wow et løb den går, Hyde Park, for Nicklas Korfitsen, trænet af Henrik Thomsen. Sådan var ordene fra banespeakeren, da Hyde Park endelig indfriede forventningerne. Inden starten havde man taget skoene af ham, men Nicklas syntes, han blev lidt for let og kørte i stald og fik sat et par boots på forbenene. Fra det dårlige spor 7 kørte Nicklas fremad og kom ned i 3. indvendigt. Da de begyndte at bevæge sig fremad en omgang fra mål, satte han sig ud i dødens for ikke at blive lukket inde. Her sad han, til sidste sving, hvor René Kjær angreb med Happyrun Cloc. Hyde Park fulgte med hele svinget rundt, og ind på det lange opløb trak Hurricane Photo med Bjarke Haagensen og Hyde Park fra, og langsomt men sikkert fik Hyde Park nedkæmpet den førende. En helt igennem fantastisk og stærk præstation, der lover godt for fremtiden. Vindertid 16,3 og en 1. præmie på 30000 kr. Tak til Team Thomsen for at have stabiliseret ham. Det var en sejr, vi trængte til i stalden efter lang tids tørke. Næste store opgave er Kriteriet med prøver den 23. september og finale den 9. oktober på Lunden. Mon ikke Henrik Thomsen finder et godt løb til ham inden prøven.

 

Formand

Erik B. Larsen 
Hansi Gejs:
Magnus Ladegaard udtaler: Hansi Gejs blev lidt frisk fra start, ellers super fin efter galop. Vi satser på ny start i Derby weekenden i et 3 års løb.
Formand
Jan Pedersen
se løbet her:
Hansi Gejs gik fremragende bagefter den store galop på 80 meter og kom hjem i 1.17.5.
citat: Travservice.dk 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende