Hyde Park

Stor udfordring for Hyde Park
Hyde Park starter som bekendt på søndag den 4. sept. på Jägersro Travbane ved Malmø på selveste den svenske derbydag. Det sker i dagens 5. løb kl. 14.30 med startspor 1 og dygtige Thomas Uhrberg i sulkyen. Ham har vi før haft stor glæde af som kusk på Pinocchio HJ. Han er en dygtig spidskusk, så vi får se, hvor langt det rækker, for ingen tvivl om at modstanden er hård på sådan en dag, og de løber rask væk 14 fuld vej. Men Hyde har trænet godt, siger træner Henrik Thomsen, så vi kan da håbe på en god præmie. Løbet skal betragtes som en forberedelse til kritierieprøverne på Lunden fredag den 23. sept., så en god udblæsning bliver det under alle omstændigheder.
Erik B. Larsen
Formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende