Bidrag til Let’s Go Filip

 

Fantastisk sammenhold i Stald KTAS.
Vores indsamling til vores Kronjuvel
Let’s Go Filip har på førstedagen indsamlet fantastiske 20.100 kr
Det er sikkert de fleste bekendt at vi har taget et skridt opad, da vi valgte at indlemme Filip som en af vores galopheste.
Han nåede i efteråret at vise os at han er en meget hurtig herre, som vi forventer meget af.
Desværre blev han ramt af dårlig hals, og vores træner Rikke Bonde valgte klogelig at trække ham for løbene sidst på efteråret, det er vi sikre på kommer ham til gode når den utrolig spændende sæson 2023 starter op.
Vi havde dog håbet på at han havde løbet lidt penge sammen, da vi jo har ham tilmeldt Dansk, Svensk og Norsk Derby, derudover er han tilmeldt i Dansk St. Leger + Dansk 2000 Guineas, det siger sig selv at alle disse forfeits er en meget stor udgift henover vinteren.
Efter samråd i bestyrelsen har vi derfor besluttet at henvende os til alle andelshavere i Let`s Go Filip, og bede om en håndsrækning, for at kunne holde drømmen i live om at deltage i om ikke alle så en del af de store løb, som vi er sikre på at han har klassen til.
Vi starter derfor en indsamling som løber frem til sidst i Marts. Vi foreslår at man indbetaler Kr. 200,- pr. medlem (større eller mindre beløb modtages selvfølgelig med tak ) vi håber i tager godt imod forslaget, som jo er i vores alles interesse, og husk at det er helt frivilligt om man giver eller hvor meget man giver.
Beløb kan indbetales til Stald KTAS konto 1551-926 3292 Tekst bidrag
eller Mobile Pay 658444 Tekst bidrag
Mange hilsener og håb om jeres støtte til vores Filip
Formand
Bo Østergaard
Forretningsfører
Bent Rejkjær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende