Hyde Park

 

Hyde Park ved at være klar
Det har igen været en mild vinter, så forberedelserne har været helt optimale. Hyde Park har haft et par måneder fri og er nu i fuld gang med ridetræning, som Tina Dons står for. Og hun siger iflg. træner Henrik Thomsen, at han bliver stærkere og stærkere, så nu skal han til at køre nogle hurtigarbejder med ham for at få lidt fart i benene. Herefter skulle han være klar til start i midten af april, hvor Henrik vil finde et par passende opgaver til ham, så han kan blive bygget stille og roligt op, inden han skal møde årgangskammeraterne i de store løb med Derbyet som det helt store mål. Vi går en meget spændende sæson i møde og vender tilbage, så snart der er nyt om evt. start.
Erik B. Larsen
Formand
Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende