Hyde Park

 

Hyde Park diskvalificeret for galop
Efter den fine indsats sidst var der visse forventninger til Hyde Park denne gang. Med det gode startspor 1 var tanken fra Henrik Thomsens side at køre med fra start og slippe for at få en god ryg. Men den taktik var Hyde Park ikke med på, for han slog på en galop, nærmest inden bilen havde sluppet feltet. Og da han ikke i tide var til at få i trav igen, blev han diskvalificeret for galop. Ikke den bedste optakt til hans vigtigste sæson, men planen er, at næste start bliver prøverne til Jydsk 4-års Grand Prix i Aarhus den 9. juni, så må vi kraftigt overveje, om det er pengene værd at opretholde engagement i derbyet.
Se løbet her:
Hyde Park diskvalificeret for galop
Efter den fine indsats sidst var der visse forventninger til Hyde Park denne gang. Med det gode startspor 1 var tanken fra Henrik Thomsens side at køre med fra start og slippe for at få en god ryg. Men den taktik var Hyde Park ikke med på, for han slog på en galop, nærmest inden bilen havde sluppet feltet. Og da han ikke i tide var til at få i trav igen, blev han diskvalificeret for galop. Ikke den bedste optakt til hans vigtigste sæson, men planen er, at næste start bliver prøverne til Jydsk 4-års Grand Prix i Aarhus den 9. juni, så må vi kraftigt overveje, om det er pengene værd at opretholde engagement i derbyet.
Erik B Larsen
Formand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

På staldktas.dk anvender vi Cookies. Cookies er en lille tekstfil der lagres på din computer, eller tilsvarende